pharmana-logo2

Povezujemo. Tradicionalno s sodobnim. Čustva z razumom. Telo z dušo. Brez predsodkov in z veliko mero posluha za posameznika.

O nas

Pharmana je zasebno podjetje ustanovljeno leta 2017. Izhaja iz podjetja AdriaPharm, ki je leta 2011 registriralo in v slovenske lekarne pripeljalo homeopatska zdravila podjetja Remedia.  Ponudbo smo leta 2013 razširili z Bachovimi kapljicami podjetja Nelsons, leta 2018  pa smo na trg vpeljali kombinirana homeopatska zdravila podjetja Pekana. Leto 2022 bo zapisano kot leto, ko smo svojo ponudbo razširili s Schüsslerjevimi solmi avstrijskega podjetja Adler Pharma. Podjetje Pharmana ostaja zvesto načelu komplementarnosti in s strokovnimi izobraževanji osvešča o pomenu celostne obravnave za zdravje posameznika.

Ustanoviteljica in vodja podjetja je Mag. Mojca Slodej Kušlan, mag. pharm., ki je svoje znanje in izkušnje pridodobila v prodajnih, marketinških in medicinskih oddelkih farmacevtskih multinacionalk s področjem delovanja v Sloveniji in na trgih bivše Jugoslavije. S homeopatskimi zdravili in komplementarnostjo se je prvič srečala med študijem v tujini. Izziv omogočiti tovrstno komplementarno ponudbo tudi Sloveniji, jo je najprej vodil k soustanovitvi podjetja AdriaPharm. Samostojno pot nadaljuje z ustanovitvijo podjetja Pharmana, ki ostaja zvesto načelu komplemetarnosti in širi nabor tovrstne ponudbe v Sloveniji. Redno se izobražuje na področju homeopatije in ima diplomo Bachove cvetne terapije priznano s strani Bachovega centra v Angliji in diplomo Avstrijskega združenja za biokemijo Schuesslerjevih soli.

Partnerji

Pekana-zdravi-naprej_2

Podjetja Pekana iz mesta Kissleg v nemški pokrajini Allgau je družinsko podjetje, v svetu znano po proizvodnji visoko kvalitetnih spagiričnih homeopatskih kombiniranih zdravil. Nabor podjetja obsega 200 kombiniranih homeopatskih zdravil, proizvodnjo in testiranja pa opravljajo skladno z najvišjimi veljavnimi standardi. Uporabljajo najkvalitetnejše, natančno preskušene surovine rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora. Svetovno prepoznani so po tem, da homeopatski način priprave nadgrajujejo s spagirično obdelavo rastlinskih učinkovin.  Spagirija je metoda, ki omogoča, da se ob homeopatskem učinku izvirajočem iz  homeopatskega potenciranja rastline ohranja vitalna moč rastline, kot tudi njen mineralni del, kar dodatno prispeva k učinkovitosti zdravila.

https://www.pekana.com/de-AT/
https://www.pekana.com/de-DE/
https://www.pekana.com

Podjetje Adler Pharma je družinsko podjetje iz kraja Zell am See v Avstriji, ki proizvaja in trži Schüsslerjeve soli vrhunske kvalitete. Podjetje je leta 2000 ustanovila mag. pharm. Susana Niedan, da bi zadovoljila  stalno naraščajoče povpraševanje po omenjenih soleh. V letu 2022 je vodenje podjetja prevzel G. Stephan Niedan, sin Ge. Susane. Schüsslerjeve soli podjetja Adler Pharma so v Sloveniji na voljo v obliki monokomponentnih osnovnih soli (št.1 do št.12) in kompleksov Schüsslerjevih soli, ki se uvrščajo med homeopatska zdravila.  Sicer pa ponudba podjetja Adler Pharma obsega še dopolnilne Schüsslerjeve soli (št. 13 do 33), kozmetiko Adler Topics, ki minerale Schüsslerjevih soli vsebuje v razredčeni obliki  in prehranska dopolnila  Adler Ortho, ki v dolgoročni terapiji učinkovito podpirajo zdravljenje s Schüsslerjevimi solmi.

https://www.adler-pharma.at/en-at
https://www.adler-pharma.at/de-de

Institut-za-podporo-zdravju-250px

Inštitut za podporo zdravju

Inštitut za podporo zdravju, ki ga vodi mag. Jelka Žnidar je del Evropske platforme inštitutov za biokemijo po dr. Schüsslerju, ki izvaja izobraževanja in svetovanja po visokih standardih te platforme ter aktivno sodeluje pri skupnemu strokovnem razvoju področja Schüsslerjevih soli. Inštitut v Sloveniji izvaja svetovanja in izobraževanja tako laične kot strokovne javnosti na temo Schüsslerjevih soli, dejaven pa je tudi na področju založniške dejavnosti in izdaja publikacije z namenom ozaveščanja o Schüsslerjevih soleh.

https://www.podporazdravju.si/

Kontakt

PHARMANA, svetovanje, raziskave in trženje, d.o.o.

Cesta na Brdo 100
SI-1000 Ljubljana
t: +386 (0)41 690 891
e: info@pharmana.si